Keas och Bolmas ihop :)

Keas och Bolmas valpar har flyttat ner i köket sedan ett par dagar och jag håller på att utöka hagen successivt. De lär sig att gå på lådan och är redan jätteduktiga.

Keas valpar är små och söta, lite försiktigare men trygga (som väntat) Bolmas valpar är större och har lite mer fart, eller man kanske ska säga att hanen i kullen är den som har mest fart medan de två tjejerna är lite mer stillsamma. Men de ser jättefina ut med sträva pälsar.

Jag har varit lite orolig för Keas minsting, jag tror inte allt står riktigt rätt till utan vi ska undersöka henne och bestämma hur vi gör. Tyvärr kan sådant hända och man får vara observant på beteenden som avviker och se till att ingen valp behöver må dåligt. Men syskonen i kullen pigga och glada, små och fina.. <3

Trist bild. Jag ska bättra mig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *