Snart flyttdags för Zivas!

Hektisk vecka! Man hinner ingenting känns det som och på lördag är det utställning i Älvsjö, men snart är det dags för de första små att flytta, imorgon är de 8 veckor och mamma Ziva flyttar hem till sin familj i Trosa. Så Ziva är trimmad och putsad, duschad och fluffad. Hon har redan börjat återhämta sig fint och valparna är avvanda helt och hållet. Fantastisk mamma och den vanligaste hund som finns. Det blir tomt efter henne! <3

Valparna har också fått båda idag och kändes alldeles mjuka och Goa. Ända tills de sprungit sig torra och hamnade i hagen med ny filt och ren kattsand… som var jätterolig att rulla runt i… ? Ok…

Ja de VAR rena en stund i alla fall och de är fantastiskt duktiga redan att kissa och bajsa ute, så ni valpköpare får fortsätta träningen hemma! Ut varannan timme och speciellt DIREKT efter mat, men också efter lek och vila. Så det blir mycket spring, men är man duktig att göra det och att läsa av sin valps signaler så kommer de att vara näästan rumsrena redan!

Ett gäng nytvättade och nybusade ullbollar <3 Dags för middagsvila!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *