Morgonrutin :)

Ibland, vissa härliga morgnar, hinner jag med lite kvalitetstid med valparna. En kopp te efter att valphagarna mockats och alla hundar varit ute och kidsen inte hunnit ut i köket… Ja det händer i alla fall då och då!

Här har vi gänget. En Bolmavalp, Choppy (som stannar tills hon hittat ett halvfoderhem), 2 Keavalpar, Micro (en ovanligt liten svart/silvertjej) och syster Svartnos (inget konstigt med hennes nos men hon är en mörk peppar/salt). Keas valpar söker också egna hem.

Och så har vi Lazies 4 små underverk där två tikar söker egna hem. Lilltiken, himla söt och go. Lite försiktig.

Och ovan en syster som är nyfiken. Alla Lazies små har fantastiska pälsar. Det kliar i mina trimmar-fingrar när jag ser att det går att trimma öronen till och med (brukar inte gå med dem som har lurvigare päls).

Och så sist lilla Micro som smakar på min morgonrock!

God Morgon!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *